Kérdése van? Hívjon minket! +36309557555

Niva 1.7 hengerenkénti injektoros 2015-től 2019-ig

Ez a kategória tartalmazza a hengerenkénti injektoros Niva 21214 típus javításához szükséges alkatrészek széles választékát. Az itt található termékeket Magyarországi viszonylatban a Lada Hungary kínálatában szereplő 2015-ös évjárattól 2020-as évjáratig gyártott Nivákhoz csoportosítottuk.

Mint ahogy, az előző generációknál is jeleztük: korábbi típusokhoz képest eltérő modellekként jelent meg ez a terepjáró, de műszaki felépítésükben több ponton is található átfedés a régi és újabb típusok között.

Ebben a kategóriában szovjet gyártmányú összkerékhajtású terepjáró hengerenkénti injektoros Lada Niva VAZ 21214 és altípusaikhoz talál alkatrészeket látható módon rendszerezve 2015-től 2020-as évjáratig. Törekszünk széles választékot biztosítani eredeti gyári AVTOVAZ termékekből és alternatívát Orosz gyártók termékeivel, amelyek jó minőségűek és az áruk is kedvező, mint például FENOX, Volgaavtoprom, Nachalo, Avtoltd, Balakovo… Az alkatrészkategóriák kialakításakor törekedtünk a gyári katalógust figyelembe venni, bizonyos csoportokat összevontunk a könnyebb kereshetőség végett. Az alkatrészeket a legnagyobb gondosság szerint igyekeztünk elhelyez a kategóriákban. Konzultáljon szerelőjével, vagy kérje segítségünket elérhetőségeink egyikén, hogy biztosan a megfelelő termék jusson el önhöz. A megfelelő alkatrész kiválasztása szaktudást igényel.
Szűrés