Kérdése van? Hívjon minket! +36309557555

Niva 1.7 hengerenkénti injektoros 2015-ig

Ez a kategória tartalmazza a hengerenkénti injektoros Niva 21214 típus javításához szükséges alkatrészek széles választékát. Az itt található termékeket Avtovaz kínálatában szereplő kb 2000-es évjárattól 2015-ös évjáratig gyártott Nivákhoz csoportosítottuk. Közel 15 év alatt természetesen vannak évjáratból adódó eltérések, például 2009-ben az Uniós normák miatt, kapott egy nagyobb ráncfelvarrást.
Mint ahogy, az előző generációknál is jeleztük: korábbi típusokhoz képest eltérő modellekként jelent meg ez a terepjáró, de műszaki felépítésükben több ponton is található átfedés a régi és újabb típusok között.

 

Ebben a kategóriában szovjet gyártmányú összkerékhajtású terepjáró hengerenkénti injektoros Lada Niva VAZ 21214 és altípusaikhoz talál alkatrészeket látható módon rendszerezve körülbelül 2015-ös évjáratig. Törekszünk széles választékot biztosítani eredeti gyári AVTOVAZ termékekből és alternatívát Orosz gyártók termékeivel, amelyek jó minőségűek és az áruk is kedvező, mint például FENOX, Volgaavtoprom, Nachalo, Avtoltd, Balakovo… Az alkatrészkategóriák kialakításakor törekedtünk a gyári katalógust figyelembe venni, bizonyos csoportokat összevontunk a könnyebb kereshetőség végett. Az alkatrészeket a legnagyobb gondosság szerint igyekeztünk elhelyez a kategóriákban. Konzultáljon szerelőjével, vagy kérje segítségünket elérhetőségeink egyikén, hogy biztosan a megfelelő termék jusson el önhöz. A megfelelő alkatrész kiválasztása szaktudást igényel.
Szűrés